Tisztelt vendégeink!

Mivel többen is érdeklődtek a szálloda nyitvatartásáról, tekintettel a kormány intézkedéseire, az alábbiakat szeretnénk jelezni:

Szállodánk a nyáron zavartalan nyitvatartással várja vendégeit a szokásos júniusi kezdéstől szeptember elejéig. Jelen állás szerint szobáink közel 50%-a foglalt, érdemes érdeklődni a még szabad kapacitások után!

Lemondási feltételeink változatlanok: A foglalások díjmentesen lemondhatóak egy hónappal az érkezés dátuma előtt (bővebb tájékoztatást a Foglalás, Kapcsolat, Adatvédelem menüpont alatt találnak), így a nyaralásukat most is zavartalanul tervezhetik.

Tisztában vagyunk vele, hogy a jelen helyzetben még bizonytalannak tűnhet a nyaralásra gondolni, és napjainkban a felelős viselkedés a legfontosabb. Mindazonáltal javaslom, hogy tervezzenek a nyaralással úgy, mint általában tennék, elősegítendő, hogy ne a nyár közepén, harminc fokban kelljen kapkodni, és mindenki számára maradjon szállás az igényelt időszakokra.

A legolcsóbb árak itt találhatók:

Foglaljanak a lenti email címen, személyesen a tulajdonostól, így garantáltan kedvezőbb ajánlatot kapnak, mint más foglalási rendszereken!

Foglalás: info@szentistvanhotel.hu 0630/982-01-45

Aktuális akcióink Facebook oldalunkon.

Kedves Érdeklődő!

A Szent István Hotel idén is várja Önöket Balatonlellén egy szuper családi nyaralásra! 2020-as áraink már elérhetőek.

Üdüljenek Lelle központjában, csupán egy sarokra az élménystrand homokfövenyétől és a közkedvelt Móló sétány korzójától!

Balatonlelle gazdag rendezvénykínálata, nyugodt légköre már sokak által ismert, így méltán vált a családos nyaralni vágyók kedvencévé. Visszavárjuk Önöket!

Célunk, hogy szállodánk minőségi feltételeket nyújtson egy gondtalan nyaralás eltöltéséhez, mialatt áraink továbbra is a földön járnak!

Kérem, tekintsék meg kínálatunkat a fenti menüsor segítségével.

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.